Adrian

Reședința: Sept Illes - Canada

Profesia - jurist

Ocupaţia - student din nou

Permis categoria A din 2002, B din 2004, CE din 2008

Data naşterii - 19.08.1981

Calitate principală - se pricepe aproape la orice.

Defect principal - îl găseşti destul de greu.

Pasiunea pentru motociclete a descoperit-o in curte la Nea' Iancu, acolo unde a învăţat atât partea mecanică dar şi electrică a motocicletelor. Prima motocicletă a fost un Ij Planeta 1 din care a păstrat doar motorul, restul componentelor cumparându-le din nou. Cea de-a doua motocicletă a fost un Minsk de 125 cmc, indistructibil din câte spune el.

Poţi să îi faci ce vrei, el continuă să meargă. Următorul motor a fost un Nipru pe care l-a cumpărat într-o februarie de la Rădăuţi. A fost prima motocicletă pe care a 'sărutat-o'. A încercat să-i dezghete contactul şi a rămas cu buzele lipite de acesta, erau doar -22 grade C. L-a adus acasă cu duba lui Cosmin Stancu şi a reconstruit motocicleta aproape de perfecţiune.

Ultimul motor, Yamaha TDM, de care a fost foarte mulţumit şi foarte mândru de culoarea portocalie, a fost 'sacrificat' în favoarea emigrării. După un an printre străini a achiziţional Suzuki VStrom 650.

Are o fire ciudată, este pasionat de tot ce merge (de ce merge şi mai ales cum merge): de mecanică, electrică, electronică. Îi place să plece pe munte cu rucsacul în spate, să doarmă în cabană, să cânte la un pahar de tărie lânga focul de tabară, să mănânce şuncă şi ceapă cu o coservă încalzită pe jar în mijocul munţilor. De asemenea este pasionat de sportul comun: motociclismul, dar şi de grătare, unde este nelipsit.

Mini galerie

 

battlements.png